Nieuw! Start nu je eigen Ento Point

Wil jij duurzame en supergezonde oerproteïnen toevoegen aan je aanbod voor Sport, Gezondheid, Dieet, Voeding, Delicatessen, Puur Natuur, Eco-vriendelijk, Horeca, Evenementen, Geschenken en Lifestyle? Wil jij je klanten kunnen verrassen met een eigen ento proeverij en/of ento workshop? Met of zonder “de jakkie”? Wil jij je klanten bewust maken van het bestaan van een perfecte vleesvervanger, een “Superfood” met uitzonderlijk gunstige voedingswaarden? Wil jij ‘de buzz” met een originele menukaart? Wil jij met je bedrijf, school of vereniging bijdragen aan de oplossing voor het wereldwijde voedsel- en klimaatprobleem? Vind jij duurzaam, circulair en groen inkopen belangrijk? Start dan nu je eigen Ento Point.

Lees meer>>

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *